Toimitusehdot

Arvonlisävero: Kaikki It-Kierrätys Nettishopin hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaus: Asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla, missä ilmenee tuotteen hinta, saatavuus ja toimitustapa.

Maksuehdot: Ennakkolasku
Postiennakko
Laskutus on mahdollista laskutusasiakkaillemme

Toimitus: Postitus (Posti 16 tai erikseen sovittaessa muu postin palvelu) tai nouto Savonlinnasta tai Vantaalta Ruskeasannasta. Noudoista ei peritä toimituskuluja.
Mahdolliset postikulut ovat kiinteät lähetyksen painosta ja koosta riippumatta 8,50e ennakkolaskulla maksettaessa ja 12,95e postiennakolla maksettaessa.
Minimitilausmäärää ei ole.

Isommista eristä on mahdollista saada alennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä.

Takuu: Kaikilla Nettishoppimme uusilla tuotteillamme on yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Takuupalautukset: Ota yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä takuuseen, niin annamme takuuvaihto-ohjeet.

Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, palauttaessa tuotteen pitää olla samassa kunnossa kuin tilatessakin sisältäen kaikki mukana toimitetut oheistuotteet. Ennen palautusta on otettava yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen nettishop[ät]itkierratys.fi, jolloin annamme ohjeet palautusta varten. (Korvaa [ät] @-merkillä.) Postista lunastamatta jätetyistä postiennakkopaketeista perimme asiakkaalta todelliset Postin meiltä perimät postikulut molempiin suuntiin. Postiennakkopaketin lunastamatta jättäminen Postista ei siis ole myyntiehtojemme mukainen palautus.
Jatka
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta