90.68€ 80.95€

Langaton peruutustutka anturikoht. näytöllä ja etuantureilla
[AQ-039W6]

Langaton peruutustutka anturikoht. näytöllä ja etuantureilla
Yksinkertainen ja varmatoiminen langaton peruutustutka eli parkkitutka.

Takapuskuriin asennetaan 4kpl ja etupuskuriin 2kpl anturia, joista kulkee johdot keskusyksikölle. Kojelaudalle kiinnitettävään näyttö näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta taka-antureille ja jarruvalolta etuantureille tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen). Todella edullinen tapa turvata perheen pienimmät ja estää vahingot huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään tai jarrua painetaan (etuanturit). Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. Peruutustutka on langaton, eli antureilta ei tarvitse vetää johtoja näyttöyksikölle.

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja sen lisäksi neljä pientä "sateenkaarimallista" pylväsnäyttöä - yksi jokaiselle neljästä taka-anturista. Etuanturit voidaan aktivoida esimerkiksi jarrupolkimen painalluksella, jolloin samaan näyttöön saadaan tieto etuantureilta. Kuvassa on myös auton taakse asennettavat anturit. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.
Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Vaihtoehdot:

Anturien väri:

Arviot