54.49€ 49.95€

Langaton peruutustutka eli parkkitutka 4 anturilla
[AQ-018W]

Langaton peruutustutka eli parkkitutka 4 anturilla
Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka.

Puskuriin kiinnitettävät anturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö toimii lähettimenä ja on yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein, mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle.

Asennus on helppoa mukana toimitettavien suomenkielisten ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia.Tutka on langaton, eli auton takaa ei tarvitse vetää johtoja etuosaan. Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja lisäksi kaksi etäisyyden mukaan väriään vaihtavaa lediä (yksi auton molemmille puolille eli yksi ledi/kaksi anturia).

Tämä malli poikkeaa suosikkimallistamme AQ-039W:sta yksinkertaisemman näyttönsä osalta. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa.)

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Vaihtoehdot:

Anturien väri:

Arviot

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua
Peruutustutka       summerilla ja neljällä anturilla
Peruutustutka summerilla ja neljällä anturilla
Langaton peruutustutka anturikohtaisella näytöllä
Langaton peruutustutka anturikohtaisella näytöllä