219.95€

Logitech Harmony Remote Control 1100
[harmony1100]

Logitech Harmony Remote Control 1100

Logitech Harmony Remote Control 1100

Logitech Harmony Remote Control 1100 - yleiskaukosäädin lataustelineellä, li-ion-akulla ja kosketusvärinäytöllä.

Harmony 1100 on ylellinen lisä viihdejärjestelmään. Laadukas 3,5 tuuman kosketusnäyttö on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Voit ohjata useita toimintoja yhden kuvakenapin painalluksella. Esimerkiksi kun kosket Katso DVD -kuvaketta, Harmony pystyy laittamaan television, DVD-soittimen ja vahvistimen päälle, määrittämään kaikki tulokanavat ja aloittamaan toiston yms. Suurten, värikkäiden kuvakkeiden ansiosta kaukosäätimen käyttö on ennenkokemattoman helppoa ja kätevää.

Kun käytät kaukosäädintä yhdessä langattoman Harmony-RF-laajentimen kanssa (hankittava erikseen), voit ohjata myös kaapissa tai jopa viereisessä huoneessa olevia laitteita. Kätevä latausteline takaa, että akussa riittää aina virtaa ja laite on helppo löytää. Tunnistaa yli 5 000 merkkiä ja 175 000 laitetta.

Logitech Harmony 1100 -ohjaimen ominaisuuksia:


# Laadukas ja tyylikäs 3,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka suurikokoiset, värikkäät kuvakkeet ovat ennenkokemattoman yksinkertaiset ja kätevät käyttää.
# Voit ohjata laitteita myös kaapinovien ja seinien lävitse. Harmony 1100 lähettää komennot sekä infrapuna- (IR) että radiotaajuudella (RF), mikä mahdollistaa laitteiden ohjaamisen siinäkin tapauksessa, että kaukosäätimestä ei ole niihin suoraa näköyhteyttä (vaati RF-laajentimen, joka on lisävaruste). Kun käytät kaukosäädintä yhdessä langattoman Harmony-RF-laajentimen kanssa (hankittava erikseen), voit ohjata myös kaapissa tai jopa viereisessä huoneessa olevia laitteita.
# Ladattavan litiumioniakun ansiosta paristojen loppumista ei tarvitse murehtia. Kätevä latausteline takaa, että akussa riittää aina virtaa ja laite on helppo löytää.
# Harmony 1100 on helppo ohjelmoida. Kun sen liittää tietokoneeseen, ohjattu toiminto opastaa käyttäjän Internetissä tapahtuvan ohjelmoinnin läpi. Sinun tarvitsee vain vastata muutamaan yksinkertaiseen viihdejärjestelmää koskevaan kysymykseen, Smart State Technology® huolehtii lopusta.
# Harmony osaa ohjata yli 5 000 valmistajan laitteita teräväpiirtotelevisioista digitaalitallentimiin, laserdisc-soittimista videonauhureihin. Valaisintenkin ohjaaminen onnistuu! Logitechin Internet-tietokanta kattaa tällä hetkellä yli 5 000 valmistajaa ja yli 225 000 infrapunaohjattavaa laitetta ja kasvaa päivä päivältä.

- Toimii sekä infrapuna- että radiotaajuudella

Valitse yksi monipuolisimmista yleiskaukosäätimistä!


* Helppo ottaa käyttöön - kaukosäätimellä on välitön yhteys maailmanlaajuiseen ääni- ja videolaitteiden infrapunakoodien tietokantaan.
* Painikkeissa sininen taustavalo

Harmony 1100:n Smart State -teknologia oppii koko viihdejärjestelmän asetukset laitekohtaisesti, miten ne toimivat yhdessä ja missä tilassa laitteet ovat. Näin ollen voit käynnistää esim. DVD-toiston painamalla vain yhtä toimintonäppäintä, sen sijaan että käynnistäisit erikseen pelikonsolin, television, vahvistimen, dvd-soittimen jne.

* Vaivaton asennus internetin kautta


Logitech Harmony kaukosäädinten ohjelmointi vaatii tietokoneen ja internet -yhteyden, tarkemmat vaatimukset löytyvät Logitechin sivuilta.
- Tuote on esittelykäytössä ollut käytännössä käyttämätön ja uusi tuote. Ajurit, alkuperäinen laatikko, manuaali ja oheistarvikkeet tulevat mukana. Mukana tietysti akku ja usb-kaapeli. Ohjelmoidaan tietokoneella usb-kaapelin välityksellä. Uusimmat ajurit/hallintaohjelman saa netistä seuraavasta linkistä:
Ajurit

(Windows 8, 7, Vista, Windows Xp tai Macintosh OS X (10.3 tai uudempi) -versiot ovat imuroitavissa.)

- takuu 3kk
Arviot

Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Jaa tuote
Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä