204.95€

Vesitiivis moottor. suojalla varustettu lämmitettävä kamera
[DF8093]

Vesitiivis moottor. suojalla varustettu lämmitettävä kamera
Vesitiivis moottoroidulla suojaläpällä varustettu lämmitettävä kamera vaativaan työkäyttöön

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Voidaan liittää useimpiin edustamistamme kamerajärjestelmistä, suositellaan esim. kuorma- ja linja-autoihin takimmaiseksi kameraksi. Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi.

  • Laajakuvalinssi (130° )
  • Automaattinen lämmitys, kun lämpötila laskee alle 10C
  • Vesitiivis ja erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu
  • 12 IR-LEDiä, joilla näkyvyys hämäräolosuhteissa aina 10m saakka. Kameran peilaustoiminto on säädettävissä, joten kameraa voi käyttää näyttämään joko eteenpäin tai peruutuskamerana.
 

Tekniset tiedot  
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 150 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP68 vedenpitävyysluokitus.  (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 11v - 32v jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia. Mukana on suomenkielinen asennusohje.

Arviot
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku