154.95€

Kromikaaret saatavana useimpiin yleisimpiin automalleihin
[KROMIK]

Kromikaaret saatavana useimpiin yleisimpiin automalleihin
Kromikaaret
Kromikaaria on saatavissa moniin automalleihin. Esimerkkikuvassa Ford Transit 1995 - 2001. Hinnat ovat välillä 144.95 - 169.95 euroa riippuen automallista. Lista hintoineen (lähes 500 automallia) on saatavilla täällä, mutta kaaria saa myös joihinkin muihinkin autoihin, kuten joihinkin MB-malleihin. Kysy lisää myynnistämme!

Yleisesti ottaen tilaustuote, jota toimitetaan maksutapana ennakkolasku. Joitakin menekkimalleja varastoidaan. Kirjoita tilauksen viestikenttään haluamasi malli tai tilaa puhelimella tai sähköpostilla. Web-tilauksissa hintana näkyy aina 154.95€, mutta osassa automalleja hinta on eri. Hinnat näet listasta. Valitse listasta haluamasi malli ja liitä se tilauksesi viestikenttään tilausta viimeistellessäsi (korjaamme oikean hinnan tilaukseesi) tai tilaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Näyttävät kromikaaret parantamaan autosi ulkonäköä. Kiillotettua, ruostumatonta teräspeltiä (saatavana myös mustana ja pohjamaalattuna). Paketti sisältää kiinnitystarvikkeet, kaaret kiinnitetään klipseillä jotka puristetaan pihdeillä tukevasti lokasuojan kaariin. Auton omiin kaariin suositellaan ensin laitettavaksi esim. alumiiniteippiä (saatavissa hyvinvarusteilluista autotarvike-liikkeistä tai meiltä toimituksen mukaan kysyttäessä, ei kuulu toimitukseen), tämä suojaa auton maalipintaa.

Tuotteen tiedot:
- 4-KPL Ruostumattomasta, kiillotetusta teräspellistä valmistettuja kaaria. Saatavilla olevat värit: kromattu kiiltävä (suosituin), musta ja pohjamaalattu.
- Kiinnittämiseen tarvittavat "klipsit" ja suomen- ja ruotsinkielinen asennusohje tulevat mukana.
Arviot
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Jaa tuote
Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä