449.95€

Kamerasarja 4-pin vesitiiviillä 7" näytöllä ja kahdella kameralla+näytön jako
[DFM702FB012S]

Kamerasarja 4-pin vesitiiviillä 7\" näytöllä ja kahdella kameralla+näytön jako
Kamerasarja 4-pin vesitiiviillä 7" näytöllä ja kahdella kameralla Tässä versiossa näytölle on mahdollista saada kahden tai neljän kameran kuva yhtäaikaa. Kameraliitäntöjä on kahden sijasta neljä. Muuten tämä on samanlainen kuin tuotteen halvempi versio.
Peruutuskamera veneeseen/ työkoneeseen/ pakettiautoon / matkailuautoon / kuorma-autoon .

Ulkokäyttöön suunniteltu, myös näytöltään vesitiiviis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi veneeseen, työkoneisiin, kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Sekä näyttö että kamera ovat tiiveydeltään IP68-luokitetuja. Kamerassa on hyvälaatuisen kuvan tuottava Sonyn kenno, 18 infrapunalediä. Vesitiivis näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT LCD näyttö, johon on mahdollista liittää toinen kamera tai myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. DVD soitin. Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva ja virta samalla kaapelilla)

Tekniset tiedot
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää neljä kameraa (tai kamera sijasta adapterin avulla (lisävaruste) ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin, televisio tai DVD soitin.)
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Sonyn kenno kamerassa takaa hyvän kuvanlaadun. IP68 vedenpitävyys luokitus. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva virta samalla kaapelilla) , jalusta ja asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa ennen asennukseen ryhtymistä. 12v-26V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin onMukana on suomenkielinen asennusohje.

Hinta sisältää arvonlisäveron.
Arviot
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Valmistajan tiedot
Aquila Systems
Muita tuotteita
Jaa tuote
Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä