49.95€

Peruutustutka neljällä ultraäänianturilla ja vilkkuantureilla
[AQ-028B4F]

Peruutustutka neljällä ultraäänianturilla ja vilkkuantureilla
Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka valaistuilla vilkkuantureilla. Puskuriin kiinnitettävät anturit, joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö on johdon kautta yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Näytössä on lisäksi kaksi etäisyyden mukaan väriään vaihtavaa lediä (yksi auton molemmille puolille eli yksi ledi/kaksi anturia).

Näyttöyksikkö on helppo asentaa: sen pohjassa tarrakiinnitys ja siihen tulee vain yksi johto keskusyksiköltä. Erillistä virtajohtoa näytölle ei siis tarvita.

Asennus on helppoa mukana toimitettavien suomenkielisten ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Näyttöyksikön pohjassa on tarrakiinnitys.
Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50)  ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia.

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


Vilkkuvat anturit näyttävät vilkkuessaan tältä
:Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Vaihtoehdot:

Anturien väri:

Arviot