201.58€ 169.99€

Peruutustutka kameralla ja 7" TFT-näytöllä (4 tai 6 anturia)
[AQ-772SB]

Peruutustutka kameralla ja 7\" TFT-näytöllä (4 tai 6 anturia)
Ultraäänianturien ja kameran paketti (katso esittely tästä ). Sisältää oman 7" näytön, johon kameran kuva lähetetään. Järjestelmä liittää kuvaan etäisyyden ja suunnan kohteeseen. Laite ilmoittaa etäisyyden välillä 0.3 - 2.0m.  Pakettia on saatavana sekä neljällä että kuudella anturilla. Takapuskuriin asennetaan neljä anturia. Kuuden anturin järjestelmässä kaksi anturia asennetaan etupuskuriin, jolloin etupuskuriin asennettavat anturit aktivoituvat kun jarrupoljinta painetaan ja pysyvät aktiivisina n. 10 sekunnin ajan myös polkimen irroittamisen jälkeen. Loistava apu ahtaissa pysäköintihalleissa.

Näytössä on kaksi rca-videosisääntuloa, joten näyttöön voi liittää sarjan peruutuskameran lisäksi myös toisen videolähteen, kuten toisen kameran tai dvd-soittimen. Näytön mukana tulee myös kaukosäädin.

Kamera on puskuriin upotettavaa mallia. Kamerassa on ir-pimeänäköledit, joilla saadaan noin 6m näkyvyys pimeässä.

Mukana tulee reikäpora sekä kameralle että antureille. 


 


Tuotteesta on saatavissa myös helposti asennettava langaton 4-anturinen malli, jossa näytön ja keskusyksikön väliin ei tarvitse vetää johtoa.

Sarjan kamera:

- Hyväkuvainen OV 1/3-inch värikamera
- Tehollinen resoluutio: 512x582 pikseliä
- Erottelu: 380 TV Lines
- Pimeätoimintä: 2.0 LUX (0 LUX pimeäledeillä 10m)
- Kuvakulma: 120 astetta
- S/N Ratio: ≧ 48dB
- Videoulustulo: 1V(p-p)/75 ohm,Composite Video
- Virta: DC 9~15V ,150mA
- Vesitiivis: IP67
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Vaihtoehdot:

Anturien määrä:

Anturien väri:

Arviot

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua
Kauko-ohjattava keskuslukitussarja Steelmate 386M2
Kauko-ohjattava keskuslukitussarja Steelmate 386M2