209.95€

Langaton moottoroidulla suojalla varustettu lämmitettavä kamera
[DF8093VFS]

Langaton moottoroidulla suojalla varustettu lämmitettavä kamera
Vesitiivis langaton, moottoroidulla suojaläpällä varustettu kamera vaativaan työkäyttöön

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Voidaan liittää mihin tahansa edustamistamme langattomista kamerajärjestelmistä, suositellaan esim. kuorma- ja linja-autoihin takimmaiseksi kameraksi.  Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi. Kameraa on saatavilla neljällä eri taajuudella, mikä mahdollistaa jopa neljän kameran yhtäaikaisen liittämisen samaan kamerajärjestelmään.

  • Laajakuvalinssi (130° )
  • Automaattinen lämmitys kun lämpötila laskee alle 10C
  • Vesitiivis ja erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu
  • 12 IR-LEDiä, joilla näkyvyys hämäräolosuhteissa 10m saakka.


 

Tekniset tiedot  
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiivis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP68 vedenpitävyysluokitus.  Kantama n. 100m esteettömänä. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 11v - 32v jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω


Saatavilla taajuusilla cam1, cam2, cam3 ja cam4. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia. Mukana on suomenkielinen asennusohje.

Arviot