204.95€

Vesitiivis moottor. suojalla varustettu lämmitettävä kamera
[DF8093]

Vesitiivis moottor. suojalla varustettu lämmitettävä kamera
Vesitiivis moottoroidulla suojaläpällä varustettu lämmitettävä kamera vaativaan työkäyttöön

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Voidaan liittää useimpiin edustamistamme kamerajärjestelmistä, suositellaan esim. kuorma- ja linja-autoihin takimmaiseksi kameraksi. Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi.

  • Laajakuvalinssi (130° )
  • Automaattinen lämmitys, kun lämpötila laskee alle 10C
  • Vesitiivis ja erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu
  • 12 IR-LEDiä, joilla näkyvyys hämäräolosuhteissa aina 10m saakka. Kameran peilaustoiminto on säädettävissä, joten kameraa voi käyttää näyttämään joko eteenpäin tai peruutuskamerana.
 

Tekniset tiedot  
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 150 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP68 vedenpitävyysluokitus.  (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 11v - 32v jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia. Mukana on suomenkielinen asennusohje.

Arviot