399.95€

Peruutuskamerasarja vaativaan ammattikäyttöön (2 kameraa)
[DFM705B0112]

Peruutuskamerasarja vaativaan ammattikäyttöön (2 kameraa)
Peruutuskamera autoon / kuorma-autoon / pakettiautoon ...
Peruutuskamera pakettiautoon / matkailuautoon / Kuorma-autoon .

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiiviis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Kamera on tiiveydeltään IP68-luokitettu, 18 infrapunaledillä varustettuja ja näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT LCD näyttö. Kaksi kameraa, jotka ovat lämmitettäviä. Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva ja virta samalla kaapelilla)


Tekniset tiedot
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö.
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Kamerat on lämmitettävä. IP68 vedenpitävyys luokitus. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva virta samalla kaapelilla), jalusta ja asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa ennen asennukseen ryhtymistä. 12v-26V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous lähettämällä yhteydenottopyyntö


Mukana on suomenkielinen asennusohje. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
Arviot
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Valmistajan tiedot
Aquila Systems
Muita tuotteita
Jaa tuote
Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä